Nou llibre de l’Observatori sobre ateisme i literatura

L’Observatori Blanquerna ha publicat un nou llibre dedicat a la literatura i l’ateisme. Aquest és el cinquè número de la col·lecció que recull les reflexions i diàleg d’un taller interdisciplinar dedicat a aquesta qüestió.

L’Observatori Blanquerna ha publicat un nou llibre dedicat a la literatura i l’ateisme. Aquest és el cinquè número de la col·lecció que recull les reflexions i diàleg d’un taller interdisciplinar dedicat a aquesta qüestió.

El pessimisme de Schopenhauer en la narrativa de Thomas Mann d’Ignasi Boada; el sistema de castes i el problema jueu com a causes de la decadència intel·lectual a Espanya, de Marcelo L. Cambronero; La fe i la raó en la constitució d’Europa: el testimoni d’Edith Stein de Feliciana Merino; els paral·lelismes entre el El Príncep i Utopia a càrrec de Joan Vergés;  una reflexió sobre l’espiritualitat en l’art d’Antoni Tàpies feta per Eulàlia Tort, la narrativa atea de Ian McEwan analitzada per Ethan Quillen, la poesia de la buidor abordada per Míriam Díez i Jordi Sànchez i l’ateisme en l’escriptura de Maurice Blanchot per Joan Cabó són el continguts que trobarem en aquest llibre.

13627137_806821056016802_5705495606969660378_n